10.7 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024 - 19:33
No menu items!

Preda: USL nu primeşte mesaje de raţionalitate decât din penitenciar

spot_img

Cezar Preda apreciază  că USL, la ora actuală, nu primeşte mesaje de raţionalitate decât din penitenciar, de la Adrian Năstase, arătând că acesta le transmite liderilor USL ce să facă, cum să facă să nu distrugă Parlamentul.

USL la ora actuală nu primeşte mesaje de raţionalitate decât din penitenciar, de la Adrian Năstase. El îi transmite lui Ponta,  lui Antonescu şi lui Voiculescu ce să facă, cum să facă să nu distrugă Parlamentul, să nu ia jurnaliştii care i-au înjurat de-a valma de doi ani pe Traian Băsescu şi pe PDL să-i ducă în Parlament, să nu ia oamenii care schimbă trei-patru partide să-i ducă în Parlament, să nu ia oamenii care au dosare penale şi au condamnări să-i ducă în Parlament. Nimic din toate recomandările domnului Adrian Năstase din Penitenciar, Ponta şi Antonescu şi Voiculescu nu au să ţină cont de ele”, a precizat liderul PDL.

Fostul premier Adrian Năstase a scris, recent, pe blog, că Traian Băsescu poate fi vinovat pentru dispariţia flotei, pentru că şi-a dat o casă în calitate de primar, pentru fraudarea morală (şi, poate, nu numai) a alegerilor prezidenţiale, pentru diverse încălcări ale Constituţiei, pentru minciuni, pentru haosul instituţional, pentru destrămarea statului, pentru pierderea unei imense şanse de modernizare a României prin (ne)utilizarea fondurilor europene, pentru dezbinarea din ţară, pentru creşterea opţiunilor politice anti-sistem, etc., – dar vina lui principală este aceea de a fi generat, de-a lungul a 8 ani, enorm de multă antipatie şi chiar ură împotriva lui iar acestea servesc, acum, drept justificare pentru adunarea în orice condiţii – a tuturor voturilor care să ducă la obţinerea a peste 50% din opţiuni, la 9 decembrie. (A.M)