6.4 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 23:53

Preda: De ce nu poate fi Ponta premier

spot_img

Primul ministru al României trebuie să fie un om european, pro-american, un om care respectă statul de drept, un om care nu minte, nu închide unităţile economice şi un om care nu plagiază. Niciuna din aceste calităţi nu-i aparţin d-lui Ponta, a spus liderul PDL Cezar Preda.

Preda a ţinut să precizeze că ARD are oameni calificaţi pentru funcţia de premier, contrazicând asfel declaraţiile lui Ponta, potrivit cărora nu are în ARD contracandidaţi la postul de prim-ministru.

‘Nu unul, nu cinci, ci mai mulţi oameni  în această alianţă, ARD, au calităţile pe care trebuie să le aibă primul ministru al României pe 10 decembrie, iar dvs. nu le aveţi. Sunt mulţi oameni în ARD, poate dvs. nominalizaţi doi-trei, acuzându-i pe nedrept, dintre cei care au fost la guvernare în cea mai grea perioadă a României în 2010. Vedeţi ce se întâmplă în Grecia, Portugalia, Italia, Spania pentru că nu au aplicat măsurile în 2010 cum a făcut România şi o să fiţi mai conciliant şi o să spuneţi încet-încet că erau singurele măsuri care au salvat ţara noastră”, a spus Preda. (A.M)