4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 19:31
No menu items!

Președintele EximBank: Ne poziționăm ca un competitor pentru băncile comerciale active pe segmentul corporate

spot_img

sediu_EximBank2

Nivelul costurilor, portofoliul specific și gradul de profesionalism atins de echipa băncii poziționează EximBank ca un competitor redutabil pentru băncile comerciale active pe segmentul corporate, iar acordurile financiare încheiate în ultima perioadă cu unii dintre cei mai reprezentativi jucători din economie probează acest lucru, a spus Traian Halalai, preşedintele EximBank, în cadrul unei întâlniri pe care banca a organizat-o cu oamenii de afaceri din zona Iașiului.

“Considerăm că, pe termen lung, cele mai câştigate vor ieşi băncile care, cunoscând mai bine şi în mod direct clienții, vin cu soluții tailored to the clients’ needs. Cunoașterea partenerului este un demers firesc pentru orice companie în condițiile în care, cu cât are mai multe informații relevante, cu atât un întreprinzător poate identifica noi posibilități de a-și dezvolta afacerea și poate lua mai ușor decizia de a se implica într-un parteneriat”, a spus Traian Halalai, potrivit unui comunicat al băncii.

Printre participanții la evenimentul organizat la Iași, la finele săptămânii trecute, s-au numărat oficiali ai unor companii precum Antibiotice, Gip Est, Grupul Racova, Mîndra, Vanbet sau Plantagro.

Halalai a mai spus că înființarea recentă a Asociației Române a Exportatorilor – AREX, la inițiativa EximBank, reprezintă o alternativă pentru companiile care vor să se conecteze rapid la piețe și la informații. AREX este deschisă oricărui exportator, iar participarea nu implică nicio contribuţie financiară.

EximBank este o bancă de stat, cu un portofoliu de produse axat pe trei direcţii de acţiune – finanţare, garantare şi asigurare. Scopul principal al băncii este susţinerea activității exportatorilor, a IMM-urilor şi a companiilor care derulează proiecte cu fonduri europene.

V.B.