24.2 C
București
marți, 3 august 2021 - 10:24

Preşedintele PPDD Timişoara a murit în timpul petrecerii de 8 Martie a partidului

spot_img

ilie-bertea

Preşedintele PPDD Timişoara, Ilie Bertea, care se afla la primul mandat de consilier judeţean, a murit, sâmbătă seară, după ce a făcut infarct în timpul petrecerii de 8 Martie a partidului.

Liderul PPDD Timiş, deputatul Adrian Diaconu, a declarat, potrivit Mediafax, că Ilie Bertea, care era preşedinte al PPDD Timişoara şi consilier judeţean, a decedat, sâmbătă seară, în urma unui infarct, acestuia făcându-i-se rău în timpul petrecerii de 8 Martie organizată de partid.

“A murit Ilie Bertea la petrecerea de 8 Martie. Era sufletul petrecerii, ridica lumea la dans. El nu bea, nu fuma. Este şocant, o tragedie pentru noi. L-au resuscitat medicii cam o oră, însă nu s-a mai putut face nimic”, a spus Diaconu.

Ilie Bertea a lucrat 30 de ani în diferite structuri ale Ministerului de Interne şi a deţinut diferite funcţii de conducere, printre care şi cea de comandat al Poliţiei Municipiului Timişoara, în perioada 1994 – 1997. Recent, Ilie Bertea a devenit şi mediator. El urma să candideze pentru un post de europarlamentar din partea PPDD.

C.A.