3.7 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 22:00
No menu items!

Prahova: Zeci de percheziții la presupuși hoți de combustibil

spot_img

Zeci de poliţişti însoţiţi de trupele speciale ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova şi ale Jandarmeriei participă, miercuri dimineaţă, la 23 de descinderi în mai multe localităţi din Prahova, la domiciliile unor persoane suspectate de furturi de combustibil.

Potrivit Poliţiei Prahova, miercuri dimineaţă, se desfăşoară 23 de percheziţii în localităţile Boldeşti Scăeni, Vălenii de Munte, Gura Vitioarei şi Cărbuneşti. Descinderile, la care participă zeci de poliţişti însoţiţi de trupele speciale ale Poliţiei şi Jandarmeriei, au loc la domiciliile unor persoane suspectate de furturi de produse petroliere din conducte de transport.

Un număr de 20 de persoane sunt vizate în acest dosar. Potrivit anchetatorilor, suspecţii acţionau din luna octombrie a anului trecut, sustrăgând produs petrolier din conductele de transport care tranzitează zona Văii Teleajenului, în care sunt situate localităţile unde se fac descinderile. Prejudiciul estimat până prezent este de aproximativ 20.000 de lei.

R.D.