1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 12:55
No menu items!

Prahova: Patru morţi şi şase răniţi în două accidente rutiere

spot_img

ambulanta-smurd-1

“Sâmbătă neagră” pe şoselele din judeţul Prahova. Patru persoane au murit şi alte şase au fost rănite în două accidente rutiere grave produse pe DN1 şi respectiv, DN1A, la interval de doar câteva ore.

Astfel, o persoană a murit şi alte patru au fost rănite, sâmbătă după-amiază, într-un accident produs pe DN 1 A, în apropiere de Ploieşti, după ce două maşini s-au ciocnit.

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul a avut loc în apropierea cartierului Mitică Apostol din Ploieşti. În urma impactului dintre cele două autoturisme, o femeie de 46 de ani a murit, soţul şi fiica acesteia au fost grav răniţi, iar alte două persoane au suferit mai multe traumatisme.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale.

Iniţial, femeia de 46 de ani, aflată în stop cardio-respirator, a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti, însă manevrele de resuscitare ale medicilor au fost fără rezultat. Alte trei persoane rănite în accident au fost duse cu ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă Ploieşti, iar cea de-a patra persoană rănită nu a necesitat transportul la o unitate medicală.

Tot sâmbătă, şi tot în judeţul Prahova, trei persoane au murit şi alte două au fost rănite, în urma unui accident produs pe DN 1 B, în localitatea Bucov, după ce două maşini s-au ciocnit, fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea victimelor din autoturisme.

R.D.