Prahova: 16.000 de oameni din șapte localități sunt izolaţi. 8.500 nu au energie electrică

drumuri-blocate

Aproximativ 16.000 de oameni din șapte localități ale județului Prahova sunt izolați joi, peste 8.500 de familii din zece localități nu au energie electrică, iar mai multe drumuri sunt blocate.

Potrivit Prefecturii, accesul rutier nu se poate face către comunele Ciorani, Sălciile, Fulga, Boldești Grădiștea și către satele Cireșanu, Condurățeni și Satul Nou din comuna Baba Ana.

Alimentarea cu energie electrică este afectată în zece localități, unde un număr de 8.513 familii nu au alimentare cu energie electrică, joi, din cauza avariilor produse pe rețeaua de distribuție a Electrica Muntenia Nord.

Astfel, alimentarea cu electricitate este întreruptă total sau parțial în localitățile: Comarnic, Valea Doftanei, Brebu, Șotrile, Poiana Câmpina, Telega, Măgureni, Provița de Sus, Provița de Jos și Drăgăneasa.

Autostrada A 3 București – Ploiești și Drumul Național 1 D, care face legătura între localitatea Albești din județul Prahova și județul Ialomița, sunt închise joi dimineață.

Traficul rutier este blocat și pe trei drumuri județene: DJ100C Mizil – Fulga – Sălciile; DJ102D Mizil – Baba Ana – Grădiștea – Sălciile și DJ102H Mizil – Baba Ana – Amaru.

A.V.

NICIUN COMENTARIU