1.6 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 9:45
No menu items!

Practicanții de scrimă, sprijiniți de Fundația Scheherazade

spot_img

Gala de joi seară a fost prima apariție publică a lui Alin Petrache, după alegerile de la COSR

scrima

Fundația Scheherazade a organizat joi seară în București o gală de caritate, care a avut ca scop atragerea de fonduri pentru susținerea și promovarea scrimerilor români și copiilor care doresc să practice scrima. Fondurile vor fi direcționate către Federația Română de Scrimă.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), Institutul Diplomatic și Federația Română de Scrimă, sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

La gală, au participat Titus Corlățean, ministrul Afacerilor Externe, europarlamentarul Daciana Ponta, Alin Petrache – noul președinte al Comitetului Olimpic Român, și foștii sportivi Camelia Potec, Doina Melinte și Mihai Covaliu.

”Scrima are nevoie de sprijin. Proiectul din această seară va oferi modalități concrete și sprijin pentru acești copii care vor să facă scrimă de performanță”, a declarat Corlățean.

Mai mulți scrimeri, printre care campionii Ana Maria Brânză și Tiberiu Dolniceanu, au făcut demonstrații de măiestrie sportivă.

S.Z.