2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 12:15
No menu items!

Povestea emoționantă a tânărului care a plecat călare să-și vadă soția și copilul la maternitate

spot_img

Sergiu Ion Ciobotariu a fost suprins, în urmă cu două zile, pe străzile Iașiului, călare pe un cal. ele devenise tatăl unui băiat și  venea din Răducăneni, localitate aflată la aproape 50 de kilometri de Iași,să își vadă soția și copilul la maternitate.

Bărbatul mai are două fetițe acasă. Are o familie săracă, dar cu ajutorul calului muncește în diferite locuri și reușește să își întrețină familia. 

Sergiu Ciobotariu locuiește la marginea Iașului, într-o locuință sărăcăcioasă, dar muncește ca să-și facă o cameră nouă, în care să trăiască împreună, cinci suflete, în condiții mai bune. 

Despre întâmplarea care l-a făcut cunoscut în toată țara spune că inițial a vrut să meargă cu tramvaiul la maternitate, dar din cauză că transportul public a fost oprit, s-a întors acasă și a luat calul.

“Prima data m-a oprit un echipaj de Poliție. I-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă”, a spus Sergiu, pentru bzi.ro.

Foto: Ovidiu Canura/BZI