16.1 C
București
luni, 27 mai 2024 - 1:17
No menu items!

Poşta Română are un nou director general provizoriu. Al treilea din acest an

spot_img

Poşta Română are un nou director general provizoriu. Noul director general provizoriu este Mircea Tudosie. Al treilea din acest an.

Mircea Tudosie este și şeful Oficiului Poştal Municipiul (OPM) Bucureşti, a anunţat, vineri, Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI). Acesta îl înlocuieşte pe Costin Tudor, care a demisionat din funcţie în urmă cu două zile. 

„În decursul zilei de astăzi, 8 iunie a.c., a avut loc şedinţa Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română S. A. în care s-a hotărât numirea ca director general provizoriu a domnului Mircea Tudosie. Această decizie a fost luată prin votul unanim al membrilor Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română SA”, precizează instituţia într-un comunicat remis Agerpres.

În data de 6 iunie, directorul general interimar al Companiei Naţionale „Poşta Română”, Costin Tudor, şi-a înaintat demisia de la conducerea operatorului naţional de servicii poştale.

Costin Tudor a fost numit la şefia Poştei Române, în data de 2 aprilie 2018, iar până la acel moment, conducerea companiei a fost deţinută de Ovidiu Ioan Secară, după demisia Elenei Petraşcu din funcţia de director general, anunţată în data de 15 februarie 2018.

Alex Militaru