2 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 7:17
No menu items!

Portarul juniorilor de la Steaua a ajuns la spital după o altercaţie cu un coleg de liceu

spot_img

bataie in scoala

Portarul juniorilor echipei Steaua Bucureşti, Alexandru Ungureanu, a avut o altercaţie cu un coleg de liceu, în urma căreia a ajuns la spital cu fractură de piramidă nazală şi traumatisme la nivelul capului.

Potrivit Mediafax, poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi prin 112, vineri, în jurul orei 16.30, privind o dispută între doi elevi pe o stradă din Sectorul 6.

Ungureanu şi un coleg din Liceul “Mircea Eliade” ar fi avut o dispută care a degenerat, la ieşirea de la ore, în apropierea şcolii.

Alexandru Ungureanu a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov şi transportat la Spitalul Universitar, având fractură de piramidă nazală şi traumatisme la nivelul capului şi feţei. El era conştient şi stabil când a fost preluat de ambulanţă.

Poliţiştii au vorbit cu agresorul şi cu alţi colegi ai lui Ungureanu, martori la incident, care au spus că acesta a căzut cu faţa într-un gard.

Tatăl lui Alexandru Ungureanu a vorbit de asemenea cu anchetatorii, dar nu a depus deocamdată plângere, aşteptând eliberarea certificatului medico-legal.

A.V.