6.9 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 10:40

Ponta vrea să-i dea afară pe petrecăreții de la Compania de Drumuri

spot_img

Ponta vrea să-i dea afară pe petrecăreții de la Compania de Drumuri

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că, dacă va constata că, joi seara, la Bâlea Lac, directorii companiei “se ţineau de petreceri, nu de deszăpeziri”, îi va da pe toţi afară.

Întrebat dacă va lua măsuri disciplinare în ceea ce priveşte conducerea CNADNR care, potrivit unor informaţii furnizate în exclusivitate de Sursa Zilei, petrecea joi seara la Bâlea Lac, primul-ministru a răspuns că este posibil să ia o astfel de măsură.”Am vorbit cu domnul Mircea Pop (directorul general al CNADNR-n.r.) – care nu era la Bâlea Lac, era la Cluj – l-am chemat în Bucureşti, vreau să verific ce s-a întâmplat cu conducerea CNADNR. Dacă într-adevăr se ţineau de petreceri, nu de deszăpeziri, da, îi dăm pe toţi afară“, a spus Ponta.

La întrebarea jurnaliştilor dacă crede că CNADNR este veriga slabă, aşa cum a afirmat vicepremierul Liviu Dragnea, primul-ministru a spus că se va putea pronunţa doar după ce va avea o discuţie cu acesta.

Sursa Zilei a relatat în exclusivitate că şefii CNADNR au petrecut la munte în noaptea de joi spre vineri, deşi meteorologii anunţaseră că vremea se va înrăutăţi accentuat și au emis două avertizări de Cod galben și portocaliu pentru nordul și estul țării. De altfel, începând din noaptea de joi spre vineri, autoritățile au închis nu mai puțin de 38 de drumuri din cauza viscolului.

R.D.