10.1 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 7:54

Ponta: Vom discuta cu cei de la PP-DD, pentru că nu avem altă soluţie de a avea majoritate în ţară

spot_img

PSD vrea alianțe locale cu PP-DD doar pentru că nu are altă soluție de a avea majoritate în țară

Diaconescu 2_SZ

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN al PSD, că social-democraţii vor face alianţe locale cu PP-DD, deoarece nu există alte soluţii pentru a face majorităţi în consiliile judeţene şi locale.

Dacă putem să facem – şi o să discutăm azi – alianţe cu PP-DD pentru a păstra majorităţile, le vom face, şi vom discuta cu cei de la PP-DD pentru că nu avem altă soluţie de a avea majoritate şi important este să încercăm proiectele de la nivel naţional şi cele de la nivel local să le ducem mai departe, în ciuda acestei schimbări de situaţie. Noi am candidat în 2012 în USL, am spus poporului că îi scăpăm de PDL şi i-am scăpat, în 39 de judeţe din 41 i-am scăpat de PDL şi uite că s-a întors PDL pe uşa din dos. Cu PNL împreună vor iarăşi toţi ăia pe care i-am dat noi jos în 2012 să fie la guvernare locală.

Victor Ponta
președintele PSD

El a arătat că PSD va fi în opoziţie în multe dintre consiliile judeţene şi locale. “Asta nu înseamnă că (PSD n.r.) nu îşi va face datoria faţă de oamenii care ne-au votat şi explicaţi că oamenii au votat ceva şi PNL-PDL le dau altceva după doi ani. Şmecheria domnului Blaga e eficientă, dar cred că oamenii vor fi extrem de nemulţumiţi de aceste şmecherii“, a spus Ponta.

 D.M.