4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 4:24
No menu items!

Ponta: USL merge mai departe. Ce să mai tranşăm?

spot_img

victor-ponta

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, luni, înaintea şedinţei USL, dacă în această reuniune se va tranşa, aşa cum aprecia vicepremierul Liviu Dragnea, dacă Uniunea merge mai departe. Președintele PSD a răspuns: “Mergem mai departe, ce să mai tranşăm?”.

Solicitat să comenteze pe marginea criticilor reciproce din ultima perioadă, Ponta a răspuns: “În ce mă priveşte, nu cred că m-aţi auzit cu vreo critică şi nici nu o să mă auziţi vreodată în public cu vreo critică la adresa colegilor mei”.

Ponta a precizat, pe de altă parte, că el nu s-a oprit din a-şi face treaba ca premier.

Solicitat să comenteze declaraţia lui Crin Antonescu, potrivit căruia în USL e ca în marile iubiri, în fiecare zi se ia totul de la capăt, Ponta a răspuns: “Eu nu m-am oprit niciodată din a-mi face treaba ca prim-ministru al USL şi nici nu mă voi opri cât timp voi fi prim-ministru”.

În ceea ce priveşte sondajele de opinie, despre care Antonescu a spus că nu denotă faptul că ar scădea în sondaje, Ponta a precizat că, în această situaţie, totul este perfect. “Atunci e excelent, e perfect. Deci, dacă e în urcare, înseamnă că ne-am atins toţi scopul. Eu asta vreau. (…)Nu sunt eu şeful de campanie al domnului Antonescu. Eu sunt doar alături de toţi cei din USL, suntem cei care o să-l votăm”, a mai spus Ponta.

El a precizat că nu a fost “năucit” de declaraţiile lui Antonescu de vineri, când liderul liberal s-a pronunţat asupra problemei procurorilor, arătând că declaraţiile au fost “năucitoare”. “Năucit, eu? Nu sunt năucit deloc. Păi staţi aşa, declaraţiile pot fi năucitoare. Eu nu sunt năucit deloc, dimpotrivă”, a mai spus Victor Ponta.

R.D.