8.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 11:41

Ponta: Suntem dispuși să ne așezăm la masă cu liderii PNL care doresc refacerea USL

spot_img

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a arătat că luni îi invită pe liderii PNL care cred în USL să refacă acest proiect

Ponta_Victor_SZ

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a arătat că Alianța PSD -UNPR – PC este dispusă să se așeze la masă cu liderii PNL care doresc refacerea USL, pentru a porni proiectul de acolo de unde l-au lăsat.

Ponta a mai spus că rezultatul bun al votului de duminică, obținut de PSD – UNPR- PC se datorează și faptului că au fost păstrate valorile USL. El a adăugat că acest rezultat este și un semnal că ar trebui să-și asume responsabilitatea cei care au jucat la poker soarta Uniunii şi au pierdut la această cacealma.

De mâine suntem dispuşi să ne aşezăm la masă cu liderii PNL care cred în USL, pentru a porni de acolo de unde am lăsat proiectul început în 2012. Este o mână întinsă pe care sunt convins că foarte mulţi o aşteaptă, este întinsă fără niciun fel de dorinţă de a profita de acest moment.

Victor Ponta

premier, președinte PSD

Comentând rezultatul euroalegerilor, Ponta a spus: “Cred că a fost un mesaj din partea alegătorilor, pentru cei care au jucat la poker soarta USL, sau a propriului partid, care au pierdut la această cacealma şi cred că trebuie să îşi asume cu siguranţă responsabilitatea“.

R.D.