1.6 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 12:45
No menu items!

Ponta se întâlneşte marți, la Parlament, cu şeful TVR

spot_img

Ponta Victor_SZ

Premierul Victor Ponta se va întâlni, marţi, la Palatul Parlamentului, cu preşedintele-director general al televiziunii publice, Stelian Tănase, informează Guvernul.

Victor Ponta a declarat, luni, că liderii coaliţiei de guvernare au decis declanşarea procedurilor pentru numirea unui nou Consiliu de Administrație al TVR, el arătând că, în opinia sa, Stelian Tănase trebuie să-şi continue activitatea la şefia TVR. Premierul a spus că, dacă decizia va fi ca Stelian Tănase să continue la şefia TVR, atunci va avea marţi o întrevedere cu acesta pentru prezentarea soluţiilor pentru perioada următoare.

“Dacă aceasta va fi decizia, mâine voi avea o întâlnire cu domnul Tănase şi probabil împreună cu domnia sa, eu voi anunţa partea ce ţine de Guvern iar domnia sa ceea ce intenţionează, dacă va rămâne preşedinte-director general, ca strategie pentru următoarea perioadă”, a mai spus Ponta.

Întrebat dacă are în vedere ştergerea datoriilor TVR, Victor Ponta a răspuns: “Nu. Partea care ţine de Guvern reprezintă un set de măsuri care să permită relansarea şi restructurarea TVR”.

R.D.