8.8 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 1:19

Ponta: PNL nu poate da jos Guvernul, DNA da

spot_img

Preşedintele PSD, Victor Ponta a spus că PNL nu poate da jos Guvernul în Parlament, dar dacă o face DNA, asta e, partidul rezistă în orice condiţii

Victor Ponta_Congres PSD_SZ

Victor Ponta a mai spus că în ultimii trei ani, coaliția de la guvernare a funcționat și funcționează în continuare, așa că PNL nu are cum să obțină o majoritate în Parlament, astfel încât să pice Guvernul.

Foarte mulţi dintre colegii noştri, unii pe bună dreptate, pentru că au greşit, şi mă refer aici la unii mai recent apăruţi în opinia publică, alţii pe nedrept, au avut de suferit, dar important este că oricâţi dintre noi nu mai sunt la această masă, partidul este tot la 40% şi tot o să câştigăm alegerile locale şi generale.

Victor Ponta, președinte PSD

Liderul PSD a cerut mandatul Comitetului Executiv pentru ca, împreună cu prim-vicepreşedintele Liviu Dragnea şi secretarul general Andrei Dolineaschi, să negocieze cu UNPR participarea pe liste comune la alegerile locale și generale din 2016, arătând că UNPR s-a dovedit un partener loial.

În Parlament nu ne poate da jos PNL. Dacă ne dă jos DNA, asta e! Partidul nostru rezistă în orice condiţii!

Victor Ponta, președinte PSD

Toți liderii PSD sunt la Parlament, la lucrările Comitetului Național Executiv al partidului, organizate în ziua de 7 mai, în care se împlinesc trei ani de când PSD a preluat guvernarea.

S. Marinescu