4.4 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 10:59
No menu items!

Ponta pleacă în Ucraina. VEZI DE CE

spot_img

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că în vizita pe care o va efectua în Ucraina va participa, împreună cu premierul moldovean Iurie Leancă şi cu cel ucrainean Arseni Iaţeniuk, la o trilaterală Ucraina – Republica Moldova – România

Ponta_Victor_SZ

Premierul Victor Ponta va merge joi în Ucraina, se va opri pe traseu, cu aeronava oficială, la Chişinău pentru a-l lua la bord pe premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă, iar la finalul vizitei va asista cu acesta şi cu omologul ucrainean la partida de fotbal Dinamo Kiev-Steaua.

Aeronava, în drum spre Ucraina, va face o escală scurtă la Chişinău pentru a-l prelua pe Iurie Leancă. Premierul Republicii Moldova va participa alături de premierul Victor Ponta la discuţiile cu omologul lor ucrainean, Arseni Iaţeniuk. Seara, la finalul vizitei de lucru, cei trei premieri vor asista împreună la partida de fotbal Dinamo Kiev-Steaua, meci contând pentru Grupa J a Ligii Europa“, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Potrivit surselor citate, la întoarcerea spre casă, aeronava românească se va opri din nou, în escală, la Chişinău, unde va coborî premierul moldovean, iar premierul Ponta va reveni la Bucureşti puţin timp după miezul nopţii de joi spre vineri.

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că în vizita pe care o va efectua în Ucraina se va întâlni şi cu preşedintele Petro Poroşenko şi va participa, împreună cu premierul moldovean Iurie Leancă şi cu cel ucrainean Arseni Iaţeniuk, la o trilaterală Ucraina – Republica Moldova – România.

Meciul Dinamo Kiev-Steaua este programat pentru joi, în capitala Ucrainei, de la ora 20.00, şi face parte din etapa a doua a Grupei J a Ligii Europa.

R.D.