6.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 9:15

Ponta pe facebook: Mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic!

spot_img

Prim-ministrul a scris pe Facebook că operaţia a fost mai dificilă decât se aştepta, dar a dat asigurări că se va întoarce mai puternic

ponta_facebook

Premierul Victor Ponta a anunţat pe pagina sa de Facebook că s-a dus să se opereze la o clinică din străinătate pentru că în România i-ar fi fost imposibil să aibă parte de linişte şi de odihnă.

Multumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pt mine – operaţia a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou. Evident că am totală încredere în medicii români – aici însă am ceva ce era imposibil acasă – Linişte şi Odihnă! Vreau să-i asigur şi pe cei care «se bucură» de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos şi mai puternic!

Victor Ponta pe facebook

În postarea de pe Facebook, premierul mai arată că l-a avut alături pe doctorul Ionuţ Codorean, cadru medical la Spitalul Militar şi fost medic al echipei de fotbal Dinamo.

Ponta a fost vizitat în Turcia de colegul său de partid Liviu Dragnea, potrivit presei, care a mai notat că spitalul în care s-a operat premierul i-ar aparţine unui apropiat al preşedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan.