14.7 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 3:03

Ponta: Pasiunea lui Iohannis este să inaugureze ce am început eu

spot_img

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat luni, la Oradea, la întâlnirea cu candidaţii bihoreni, că ar vrea ca şi preşedintele Iohannis să înceapă un proiect major ca să aibă şi el ce inaugura după alegerile din 2024.

“Am văzut că domnul Iohannis are o pasiune: inaugurează tot ce am început eu. Şi nu pot să-mi doresc altceva decât ca domnul Iohannis să înceapă şi el ceva, un proiect major, ca să pot să-l inaugurez eu după 2024. Dar, din păcate, cu domnul Iohannis am inaugurat împreună autostrada aceea de la Sibiu la Deva, care după aceea, când s-a prăbuşit, am prăbuşit-o numai eu. S-a reparat, merge toată lumea pe ea. Mă bucur că am făcut metroul Bucureşti, pentru că domnul Iohannis, probabil, nu mergea cu metroul la Sibiu şi a avut ocazia să vadă şi el cum arată un metrou,” a declarat, în cadrul întâlnirii publice, Victor Ponta, organizată în amfiteatrul Cetăţii Oradea.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, s-a aflat luni la Oradea pentru a susţine cei 54 de candidaţi ai partidului în alegerile locale. Potrivit liderului Pro România Bihor, Octavian Bara, sunt 54 de candidaţi la funcţia de primar, din care şapte sunt femei, şi sunt liste pentru Consiliul Local în 25 de localităţi. Pro România Bihor are ca şi candidat pentru funcţia de preşedinte al CJ Bihor pe actualul vicepreşedinte Traian Bodea, iar la Primăria Oradea, pe medicul Daniel Pop.