7.7 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 22:25
No menu items!

Ponta: Nu-i fac plângere penală lui Orban pentru declarația de avere, așa cum a făcut el în 2015, total nefondat

spot_img

Victor Ponta a scris pe contul său de Facebook că nu-i va face plângere penală lui Ludovic Orban în privința neclarităților din declarația de avere a premierului, așa cum acesta din urmă i-a făcut soției sale, Dacian Sârbu, în 2015, acuzații dovedite nefondate în final.

Viata politica ne pune atat de des in situatii neasteptate – din care insa trebuie sa tragi mereu aceeasi lectie : ramai om dincolo de batalia politica ; ce tie nu-ti place altuia nu-i face!

In Campania pentru Alegerile Prezidentiale din 2014 deputatul PNL Ludovic Orban a depus o plangere penala contra mea pentru nereguli in declaratia de avere ; incalcand insa niste reguli de bun simt si necesare in politica Dl Orban a depus o plangere similara si impotriva sotiei mele – evident ca ambele plangeri au fost cercetate si a rezultat ca erau total nefondate ; dar m-a afectat acel lucru pentru ca mi-a afectat familia !

Eu nu ii fac nicio plangere penala lui Ludovic Orban ( cu atat mai putin sotiei lui ) – chiar daca si acum suntem tot adversari in politica / ma intreb insa daca Ludovic isi aminteste de ce a facut el in 2014? Daca poate ii pare rau? Daca a invatat ceva? Eu sigur invat tot timpul din greselile mele!

Valeriu Motoc