12.1 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 21:29

Ponta: Mă înțeleg perfect cu Dan Diaconescu pentru că nu vorbim

spot_img

Victor Ponta a spus, joi, că are o relație bună cu Dan Diaconescu, pentru că nu-și vorbesc

Diaconescu 2_SZ

Premierul Victor Ponta, președinte al PSD, a declarat, vineri, la Parlament, întrebat cum se înțelege cu fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, că are o relație foarte bună cu el, pentru că nu-și vorbesc. El a precizat că va continua negocierile cu PP-DD pentru o colaborare între cele două formațiuni politice.

O să avem negocieri cu PP-DD săptămâna viitoare. În funcție de rezultatul negocierilor putem să semnăm sau nu un protocol de colaborare. În aceste zile evaluăm situația din teritoriu (…) Eu cred că electoratul PP-DD este mult mai apropiat ca și gândire, ideologie, cerințe, așteptări de electoratul de centru-stânga al PSD.

Victor Ponta
premier

Ponta a fost întrebat dacă președintele PP-DD, Simona Man, ar putea să primească un minister din cadrul Guvernului. “Dacă vor avea prezență în Guvern, reprezentanții PP-DD din Guvern vor fi stabiliți chiar de ei, nu de către mine”, a spus premierul.

În ceea ce privește dorința lui Dan Diaconescu ca PP-DD să primească două ministere (Transporturile și Diaspora), premierul a spus: “Acum dacă îi dăm lui DD (Dan Diaconescu n.r.) tot ce își dorește..” “El o să fie președintele României, nu? A anunțat asta. A fost și deputat de Gorj, lăsați-l să fie și președinte“, a adăugat Ponta.

Întrebat cum se înțelege cu fondatorul PP-DD, Victor Ponta a răspuns: “Mă înțeleg perfect, pentru că nu vorbim“. “Eu am discutat cu conducerea partidului, doamna Man, secretarul general şi, în rest, discutăm din punct de vedere al majorităţilor politice la nivel local, la nivel parlamentar şi guvernamental“, a mai spus liderul PSD.

D.M.