5.3 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 18:46
No menu items!

Ponta, luat peste picior la Bistrița FOTO

spot_img

mesaj_ponta

Câțiva tineri au adus, vineri, la poarta Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa unde se afla în vizită premierul Victor Ponta, o barcă pneumatică şi un banner inscripţionat cu mesajul: “Fă, Viorele, în caz că ai chef de nişte inundaţii, barca şi oamenii sunt pregătiţi“.

ponta1

Tinerii s-au aşezat cu barca pneumatică umflată la intrarea în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde Ponta a inaugurat, vineri dimineaţă, două secţii – de Obstetrică şi Neonatologie, reabilitate cu 2,4 milioane de euro de la BIRD şi BEI.

De barcă, tinerii au lipit un banner inscripţionat cu mesajul: “Fă, Viorele, în caz că ai chef de nişte inundaţii, barca şi oamenii sunt pregătiţi”.

ponta_2

Printre cei care l-au însoțit pe Ponta la Bistrița se afla și ministrul delegat pentru ape, păduri şi piscicultură, Doina Pană, cea căreia premierul i s-a adresat, în timpul inundaţiilor din judeţul Teleorman, la urcarea într-o barcă pneumatică, cu: “Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”.

Tinerii au ajuns însă cu barca în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă după ce Victor Ponta intrase în clădire, astfel că şeful Guvernului nu i-a văzut. După ce s-au instalat, ei au fost abordaţi de ofiţeri SPP şi legitimaţi de jandarmi, iar după aproximativ o oră, văzând că vizita premierului nu s-a încheiat, protestatarii s-au retras.

R.D.