3.1 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 2:29
No menu items!

Ponta: La PP-DD candidează toţi monştrii PDL

spot_img

Victor Ponta susţine că bătălia în alegerile parlamentare din 9 decembrie se dă între două blocuri: USL, pe de-o parte, şi coaliţia PDL-PP-DD, pe de altă parte, el declarând că la PP-DD candidează toţi monştrii democrat-liberali.

“Ceea ce pot să spun sigur este că în faţa noastră se află o coaliţie PDL-PP-DD, Vasile Blaga – Dan Diaconescu, că la PP-DD candidează toţi monştrii PDL-işti, iar unii au rămas la PDL. Cei de care s-au ruşinat cu adevărat i-au dat la PP-DD ca să se întoarcă în alianţă, nu dau nume care. Aşa încât între cele două blocuri politice, USL şi PDL-PP-DD, se dă bătălia. Eu îmi doresc ca USL să aibă majoritatea absolută pentru formarea Guvernului”, a spus Ponta.

În altă ordine de idei, premierul Victor Ponta a subliniat că este pregătit să preia din nou funcţia de prim-ministru după alegerile din 9 decembrie, însă numai dacă USL va avea majoritatea.
“Dacă USL va avea o majoritate absolută în viitorul Parlament, toţi liderii USL vom merge la preşedintele României la consultări. Eu sunt pregătit în prima, a doua zi de funcţionare a Parlamentului să vin în faţa Parlamentului cu structura Guvernului, o structură diferită de cea actuală, cu persoanele care vor ocupa portofoliile de miniştri şi deja cu propunerea de buget pentru 2013. (A.M)