2 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 5:49
No menu items!

Ponta: Ion Iliescu şi Adrian Năstase sunt personalităţi care nu mai au nevoie de funcţii

spot_img

Ponta: Ion Iliescu şi Adrian Năstase sunt personalităţi care nu mai au nevoie de funcţii
foto: rtv.net

Premierul Victor Ponta a declarat că va continua să se sfătuiască în probleme de politică cu fostul prim-ministru Adrian Năstase, adăugând că nici acesta şi nici fostul preşedinte Ion Iliescu nu au nevoie de funcţii pentru a fi ascultaţi.

“Adrian Năstase este un om care are o experienţă politică şi are o gândire politică pe care eu unul o apreciez, până şi adversarii domniei sale au apreciat-o. I-au reproşat alte lucruri, dar chiar este un om care ştie politică şi care a avut şi are viziune politică, ceea ce foarte puţini oameni din România au avut. Eu m-am sfătuit cu Adrian Năstase în ziua în care am intrat în politică şi o să mă mai sfătuiesc cât voi mai face politică, pentru că am încredere în ceea ce spune. Nu înseamnă că întotdeauna am urmat ceea ce mi-a zis”, a afirmat Victor Ponta într-un interviu televizat.

Premierul a mărturisit că cea mai importantă decizie politică a sa, aceea de a candida la şefia PSD, a fost discutată cu Adrian Năstase.

Întrebat ce funcţie ar putea avea Adrian Năstase, liderul PSD a spus că acesta şi fostul preşedinte Ion Iliescu sunt personalităţi care nu au nevoie de funcţii pentru a fi ascultaţi.

”Şi domnul Iliescu nu are nevoie de nicio funcţie. Noi l-am făcut preşedinte de onoare. Totuşi, este Ion Iliescu, este Adrian Năstase, când ei vorbesc nu este nevoie să le dăm noi vreo funcţie. Îi preluaţi dvs, îi ascultă membrii PSD, deja sunt nişte personalităţi care nu mai au nevoie de funcţii”, a răspuns Ponta.

A.V.