Ponta: Îmi doresc continuarea guvernării în formula USL. Cine trage spre ruperea USL face jocul lui Băsescu

Victor-Ponta_SZ

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la Antena 3, că doreşte continuarea guvernării “în formula USL” şi că va face toate eforturile care ţin de el şi de PSD pentru ca Uniunea să treacă şi peste această criză.

Cine trage spre ruperea USL face jocul lui Traian Băsescu, a adăugat Ponta. El a afirmat că, atât în calitate de premier, cât şi în calitate de preşedinte al PSD, îşi doreşte continuarea guvernării în formula USL, pentru că este necesară prezenţa tuturor celor care au stat la baza formării Uniunii Social Liberale.

Ponta a subliniat că va face tot efortul ca USL să rămână la guvernare, în pofida declaraţiilor făcute de oameni din diverse partide.

Cred că seminţele dezbinării pe care domnul Băsescu le-a sădit în minţile unora, care sunt foarte activi în ultimele zile, prind roade. Şi atunci e de datoria mea, către toţi românii, să îi asigur că vreau stabilitate şi că am puterea să trec peste orice lucru care m-ar putea supăra. (…)Vreau, în acelaşi timp, să fim toţi la guvernare, nu doar dimineaţa şi după-masa, iar seara unii să fie în opoziţie, deoarece aşa s-a întâmplat în cazul CDR şi al Alianţei D.A. şi lucrurile nu s-au terminat cu bine”, a adăugat liderul PSD.

Victor Ponta

premier, președinte PSD

“Eu voi face toate eforturile care ţin de mine şi de PSD, pentru că aşa le-am promis oamenilor (…)şi aşa au votat în 2012”, a mai spus Victor Ponta.

Ponta a mai precizat că intenţionează să aibă o nouă întâlnire cu Crin Antonescu, atunci când liderul liberal va reveni în ţară.

R.D.

NICIUN COMENTARIU