16.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 15:46

Ponta: Îl felicit pe Văcăroiu. Va fi preşedintele Curţii de Conturi mult după ce nu voi mai fi prim-ministru

spot_img

Victor Ponta l-a felicitat, vineri, la aniversarea Curții de Conturi, pe președintele instituției, Nicolae Văcăroiu

Ponta 3_SZ

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Parlament, la aniversarea a 150 de ani de la înființarea Curții de Conturi, că îl felicită personal pe Nicolae Văcăroiu, președintele instituției, pentru profesionalism şi echilibru. 

Vreau să folosesc acest prilej şi pentru a-l felicita personal pe domnul preşedinte Nicolae Văcăroiu pentru activitatea sa, implicarea, profesionalismul şi echilibrul cu care îşi desfăşoară activitatea în fruntea Curţii de Conturi“, a declarat Victor Ponta.

El a arătat că Văcăroiu era preşedinte al Curţii de Conturi când a preluat mandatul de premier şi va fi la conducerea instituţiei şi după ce nu va mai fi premier.

Cu siguranţă nu am cum să greşesc numele domnului Văcăroiu pentru că domnia sa era preşedinte al Curţii de Conturi atunci când am preluat mandatul de prim-ministru şi va fi preşedinte al Curţii de Contrui şi mult după ce nu voi mai fi prim-ministru, aşa încât activitatea mea la acest nivel se va desfăşura sub controlul unei Curţi de Contri profesioniste, care a avut în ultima perioadă rezultate remarcabile.

Victor Ponta
premier

 D.M.