6 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 1:24
No menu items!

Ponta i-a trimis o scrisoare de condoleanțe premierului Turciei

spot_img

Victor Ponta i-a trimis, miercuri, o scrisoare de condoleanțe premierului turc Recep Tayyip Erdogan, în urma accidentului minier din vestul Turciei

Ponta 3_SZ

Premierul Victor Ponta i-a transmis, miercuri, în numele său și al Guvernului României, o scrisoare de condoleanțe omologului turc Recep Tayyip Erdogan, în urma tragicului accident minier din vestul Turciei, soldat cu un număr mare de pierderi de vieți omenești și de răniți, informează Guvernul.

Prim-ministrul și-a exprimat întreaga compasiune față de familiile îndoliate și le-a adresat sincere condoleanțe. De asemenea, premierul a transmis în aceste momente de profundă tristețe, întreaga solidaritate cu poporul turc și cu familiile afectate“, se arată în scrisoarea transmisă premierului turc Recep Tayyip Erdogan.

Turcia a anunțat, miercuri, trei zile de doliu național după un accidentul minier survenit marți în vestul țării, al cărui bilanț a crescut la 205 morți. Accidentul, provocat de o explozie ce a fost urmată de un incendiu, s-a produs la mina de cărbune din Soma, oraș situat la 100 de kilometri de Izmir.

D.M.