10.5 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 15:56
No menu items!

Ponta își lansează candidatura de ziua lui

spot_img

Președintele PSD va împlini, pe 20 septembrie, 42 de ani

Ponta-rade_SZ-500x333

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Tulcea, că pe 12 septembrie va avea loc Congresul de validare a candidaturii sale la alegerile prezidențiale, urmând ca lansarea candidaturii să aibă loc chiar de ziua acestuia, în 20 septembrie.

Avem un calendar de acțiuni politice. Cel mai probabil în data de 12 septembrie vom avea Congresul care va valida rezultatul scrutinului în toate organizațiile județene – aici nu cred ca vor fi mari surprize, având în vedere că sunt singurul candidat cred că voi avea sprijinul necesar. Foarte probabil pe 20 septembrie, în București, vom avea evenimentul de lansare a candidaturii. După care, din 2 octombrie suntem în campanie electorală.

Victor Ponta
președinte PSD

Astfel, lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale se va face chiar de ziua acestuia – pe 20 septembrie, când președintele PSD va împlini 42 de ani.

De asemenea, Victor Ponta a mai arătat că începând cu data de 2 octombrie – când începe campania electorală, o parte din atribuțiile sale vor fi preluate de vicepremierul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea.

Vreau să precizez foarte clar că pe toată durata campaniei electorale vicepremierul Gabriel Oprea va avea din partea mea nu doar mandatul, ci și faptul că va fi în București, la sediul Guvernului, e și ministru de interne, bineînțeles, pentru tot ce presupune activitatea de zi cu zi. Însă, ședințele de Guvern, cel puțin două sau trei zile pe săptămână, evident că mi le voi dedica în continuare obligațiilor și atribuțiilor pe care le am ca prim-ministru.

Victor Ponta
președinte PSD

D.M.