8.2 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 14:19
No menu items!

Ponta își caută consilieri pe Facebook

spot_img

ponta aplicatie

Premierul Victor Ponta a lansat pe pagina personală de Facebook aplicația “Fii consilierul online al premierului Ponta”, prin intermediul căreia prietenii virtuali ai prim-ministrului îl pot consilia direct în diverse domenii care țin de activitatea guvernamentală. Pentru a putea răspunde la întrebările zilnice generate de aplicație, cu privire la temele politice de interes, utilizatorii trebuie să se înscrie cu numele complet, să trimită un CV și să precizeze domeniul în care doresc să-l consilieze pe premier.

Întrebările existente, în acest moment, pe aplicația premierului se referă la sesizarea Guvernului către CCR cu privire la implicarea președintelui Traian Băsescu în campania pentru PMP, acțiunea Corpului de Control al Guvernului de verificare a semnăturilor petiției PMP sau intenţia Guvernului de a elimina peste 70 de taxe.

Lansăm astăzi o aplicație destinată vouă, celor peste 350.000 de prieteni de pe Facebook, prin care vă invităm să ne consiliați pe temele de interes aflate pe agenda publică, pe deciziile și politicile guvernamentale.

Ne-am bazat și vom ține în continuare cont de opinia voastră, a tuturor prietenilor de pe Facebook!

Tocmai de aceea, vă invităm să accesați aplicația și să intrați în această competiție, în urma căreia cei mai activi utilizatori vor deveni consilierii online ai premierului României!

Aplicația poate fi accesată aici —>http://on.fb.me/1mHGbMa”, arată Ponta, pe pagina personală de Facebook.

 

D.M.