Ponta: Dragnea și-a tras un „glonțul de argint” în picior. Încă mai e timp de dialog. Tic-tac, tic-tac

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, îi transmite lui Liviu Dragnea că s-a rănit singur în încercarea de a lovi în Guvern cu un „glonț de argint”.

Imediat după ce peședintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat că parlamentarii formațiunii nu vor participa la votarea moțiunii de cenzură, Victor Ponta le-a transmis colegilor din PSD și lui Liviu Dragnea că „mai sunt 20 de ore”, timp în care se poate purta un dialog.

Fostul premier consideră că Liviu Dragnea a folosit UDMR ca pe un „glonț de argint”, dar se pare că și l-a tras în propriul picior.

Liviu Dragnea (speriat că nu are voturile colegilor săi ca să treacă moțiunea PSD contra PSD) s-a hotărât să folosească aseară voturile UDMR ca și „glonț de argint”!

Azi și-a tras „glonțul de argint” fix în propriul picior! Și în picioarele PSD!

Dincolo de asta – chiar dacă Liviu Dragnea a dovedit că este în stare de absolut orice doar să îl dea jos pe Grindeanu, eu știu că Grindeanu este în stare de orice doar să salveze Guvernarea PSD și unitatea PSD – dacă există și din cealaltă parte rațiune, responsabilitate și dorința de dialog!

Mai sunt 20 de ore …

Victor Ponta
Facebook

Olimpia Diaconiuc

NICIUN COMENTARIU