12.5 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 16:20

Ponta: Dragnea îl copiază pe Băsescu

spot_img

Schimburile acide de replici dintre Victor Ponta și Liviu Dragnea s-au întețit, fără a se mai întrezări, aparent, șanse de revigorare a relației dintre cei doi.

După ce Dragnea a afirmat că Năstase îl copiază pe Ponta în declarații, fostul premier îi răspunde liderului PSD şi afirmă că acesta îl copiază pe Băsescu şi încearcă să conducă România la fel cum a condus judeţul Teleorman.

Afirmaţia lui Liviu Dragnea este o aroganţă şi o jignire inutilă / nu pentru Adrian Năstase ci pentru noi toţi cei care am crescut şi am muncit doar în PSD! Adrian Năstase nu m-a copiat niciodată pe mine / eu însă am încercat să îl copiez în a fi un foarte bun Prim Ministru al României (şi văd că şi prietenii şi adversarii recunosc azi că Guvernele PSD din 2000-04 şi 2012-15 au fost cele mai performante până acum)! Am mai încercat să îl copiez şi să fac din PSD un partid respectat pe plan intern şi internaţional şi un partid care îşi respectă şi alegătorii şi membrii!

Liviu Dragnea (din păcate) nu a încercat nimic din aceste lucruri – el doar îl copiază pe modelul său politic Traian Băsescu în a transforma PSD în PD -ul anilor 2000 – şi guvernarea României în conducerea Consiliului Judeţean Teleorman.

De altfel în atitudinea faţă de Ministrul Tudorel Toader (când a spus primul că “nu se impune schimbarea şefei DNA” şi că susţine orice decizie a Ministrului pentru că azi să spună exact invers) – am recunoscut modul în care Liviu Dragnea a copiat perfect “stilul Băsescu”!

Nu doresc niciuna dintre funcţiile lui Liviu Dragnea (a fost sincer că el nu vrea şef la Camera Deputaţilor nu i “ca să dea cu ciocănelul” – cum este sincer şi acum când spune că nu vrea să fie Prim Ministru în locul lui Grindeanu) – îmi doresc doar să copieze performanta guvernamentală a lui Adrian Năstase şi nu a lui Traian Băsescu – modelul / ar fi bine pentru PSD şi pentru România

Victor Ponta
Facebook

Valeriu Motoc