12.7 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 18:53

Ponta: Dragnea a discutat cu PP-DD. Dragnea: Nu am negociat intrarea PP-DD la guvernare

spot_img

Victor Ponta a declarat marţi că nu a avut niciun fel de discuţii cu cei de la PP-DD privind cooptarea la guvernare şi că Liviu Dragnea poate da mai multe informaţii. Dragnea susține că nu a negociat cu PP-DD intrarea la guvernare

Ponta_Dragnea

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat marţi că nu a avut niciun fel de discuţii în ultimele zile cu cei de la PP-DD privind cooptarea la guvernare şi că vicepremierul Liviu Dragnea poate da mai multe informaţii. El a arătat că orice schimbare în structura Guvernului se va discuta cu partenerii de coaliţie.

Nu au fost negocieri, cel puţin eu nu am participat la niciun fel de negocieri, s-a discutat la nivel tehnic de către domnul Dragnea, cu secretarul general. Când avem ceva, vă anunţăm. Nu m-am văzut cu conducerea PP-DD, ca să vă spun ceva. (…)Iese Domnul Dragnea şi-l întrebati pe dânsul. Eu nu am participat la astfel de negocieri. (…)Nu am avut discuţii în ultimele trei zile cu cei de la PP-DD. Vă spune domnul Dragnea ce a mai discutat.

Victor Ponta
președinte PSD

La rândul lui, Liviu Dragnea a declarat că nu a discutat cu reprezentanții PP-DD despre o eventuală intrare la guvernare, ci doar despre o colaborare în plan local. “Și nu e foarte bine...”, a completat Dragnea.

Noi nu am discutat intrarea la guvernare. Am discutat o colaborare în plan local și nu e foarte bine. Sunt probleme la Cluj, Brașov și Gorj. Nu excludem negocierile, vom face o evaluare. Și mie mi se pare ciudat că au făcut alianțe în județe pro-Băsescu. Dacă nu facem majorități cu PP-DD nu o să moară niciun primar, nici un președinte de consiliu județean. Ne punem mari semne de întrebare, pentru că am ce am discutat la București cu PP-DD, nu se întâmplă în teritoriu.

Liviu Dragnea
președinte executiv PSD

R.D.