10.4 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 14:45

Ponta dezvăluie de ce și-a prelungit Iohannis vizita la Washington

spot_img

Fostul premier Victor Ponta a criticat, într-o postare pe contul său de Facebook, faptul că președintele Klaus Iohannis nu a avut “întâlniri separate” cu oficiali ai altor state, în marja vizitei pe care acesta o face la Washington.

“Deci domnul Iohannis și-a prelungit vizita la Washington ca să asiste la Festivalul Cireșilor înfloriți și nu a avut timp de chestiuni plictisitoare și inutile (cum a făcut, de exemplu, președintele Erdogan care a avut întâlniri separate de peste o oră și cu Barack Obama și cu Joe Bidden – ce să facă domnul Iohannis la întâlniri, are o poză și un ‘shake hands’ cu Obama care i-a și spus ceva politicos, a fost la masă, gata – e suficient!).

M-am liniștit, domnul Iohannis ‘ne-a scos din izolare’ așa cum a promis! Doar că dacă o ține în ritmul ăsta cu cheltuielile de deplasări externe trecem cu deficitul de 3% din PIB și nu ne mai salvează nici măcar tehnocrata doamna Dragu!”, a scris Ponta, sâmbătă, pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis se află de miercuri până sâmbătă în SUA, unde a participat la Summitul securității nucleare, desfășurat la Washington.  

R.D.