26.8 C
București
marți, 3 august 2021 - 14:09

Ponta cere atenție sporită la implementarea proiectului clasei pregătitoare

spot_img

Ponta cere atenție sporită la implementarea proiectului clasei pregătitoare
foto: rtv.net

Premierul Victor Ponta i-a solicitat miercuri ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, să acorde o atenţie sporită modului în care este implementat proiectul vizând clasa pregătitoare, astfel încât soluţia aleasă de Guvern să-şi dovedească utilitatea.


”O să vă rog să aveţi grijă de modul în care se implementează proiectul cu clasa pregătitoare, în aşa fel încât intenţiile noastre bune şi practica să dovedească faptul că am putut să alegem o soluţie corectă pentru părinţi, pentru copii, şi că până la urmă, nu cu forţa, se poate face un lucru bun”, a afirmat Victor Ponta.

Premierul a declarat că susţine măsurile de modernizare și de reformă, cu condiţia ca acestea să fie bine explicate.

“Haideţi să le pregătim bine, să le comunicăm bine, să le explicăm oamenilor, să ascultăm pe toată lumea. Evident că la orice iniţiativă vor exista critici, dar cred că marea diferenţă faţă de guvernul anterior este că trebuie să-i ascultăm pe cei care ne critică. Unii au dreptate, alţii n-au dreptate, dar nu vreau să facem ca Guvernul Boc, care întâi tăia şi după aia măsura. Vreau să vă rog pe toţi să măsuraţi bine, să explicaţi şi, când e momentul, să luăm decizia, dar nu vreau să cădem în boala guvernelor trecute: mai întâi să luăm decizia şi după aceea începem să o reparăm”, i-a atenţionat Ponta pe miniștrii Cabinetului său.

A.V.