9.4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 21:25
No menu items!

Ponta către social-democraţi: Rămâneţi în relaţii bune cu liberalii, după 25 mai vom fi din nou împreună

spot_img

Victor-Ponta_SZ

Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, luni, membrilor coonducerii PSD, reuniţi în şedinţa Biroului Permanent Național (BPN), să rămână în relaţii bune cu liberalii pentru că după 25 mai, după alegerile europarlamentare, vor fi din nou împreună.

Vă rog pe toţi să transmiteţi în teritoriu că avem nevoie de toate forţele şi de toţi aliaţii, inclusiv o să vă rog pe cât posibil – pe la Iaşi e mai greu, dar în rest cred că se poate  – să rămânem în relaţii bune cu liberalii, pentru că după 25 mai eu cred că vom fi nou împreună.

Victor Ponta

președinte PSD

Ponta a adăugat că adversarii PSD sunt Traian Băsescu și Elena Udrea.

Domnul Băsescu, doamna Udrea şi-au revenit un pic, au prins curaj, iarăşi cred că a uitat lumea cine a tăiat pensiile şi salariile, cine i-a furat atâţia ani. Ei sunt adversarii noştri, au încă un regim şi un sistem puternic de propagandă, cu oameni cu bani care vor să-i ajute să rămână la putere. Noi cu ei ne luptăm.

Victor Ponta

președinte PSD

Victor Ponta a mai spus că “bătălia principală” va dura până pe 16 noiembrie, data celui de-al doilea tur de scrutin al prezidenţialelor. Liderul PSD şi-a exprimat speranţa ca până atunci noile planuri şi noul optimism afişat de Băsescu şi de Udrea să se dovedească fără suport şi “oamenii să nu uite cine i-a adus în situaţia actuală”.

În rest, vor aface gălăgie mare, vor folosi armele lor obişnuite, însă eu cred că putem să-i batem şi pe 25 mai, şi pe 2 şi 16 noiembrie şi putem să mergem mai departe cu toate planurile noastre“, a conchis Ponta.

R.D.