3.9 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 16:36
No menu items!

Ponta: Absolvenţii academiilor militare vor avea locuri de muncă

spot_img

Ponta: Absolvenţii academiilor militare vor avea locuri de muncă

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că absolvenţii academiilor militare şi de poliţie vor avea asigurate locurile de muncă.

Întrebat de un jurnalist dacă le garantează celor care termină academia militară sau de poliţie că vor avea locuri de muncă, premierul a răspuns: “Eu cred că da”.

Prezent alături de Victor Ponta la Sibiu, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa a spus că cei care intră în acest an în academiile militare din ţară, vor avea peste trei ani, asigurate locurile de muncă.

“Noi şi pentru anul de învăţământ 2013 – 2014, am avut în vedere, ca promoţia peste trei ani de zile când termină să fie egală cu ieşirile din sistem”, a declarat ministrul Mircea Duşa.

Potrivit premierului şi ministrului Apărării Naţionale, toţi cei 3.000 de absolvenţi ai academiilor militare din 2011 şi 2012, au fost angajaţi.

Premierul Victor Ponta şi ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, au participat vineri dimineaţa, de la ora 10.00, la ceremonia de avansare la gradul de sublocotenent şi absolvire a Promoţiei “Aurel Vlaicu – 100”, la Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” de la Sibiu.

A.V.