10.8 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 9:44

Ponta a grăbit ședința de Guvern ca să vadă meciul Simonei Halep

spot_img

Victor Ponta le-a cerut miniștrilor să se grăbească să termine ședința de Guvern până la ora 15, pentru a urmări meciul Simonei Halep

ponta 3

Pentru premierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor ca şedinţa Guvernului să se încheie până la ora 15.00, când este programat meciul Simonei Halep din sferturile de finală ale turneului de Grand Slam Roland Garros, de la Paris.

Bate Simona, trebuie să terminăm şedinţa până la ora trei”, le-a spus Ponta miniştrilor, potrivit stiripesurse.ro

Unul dintre miniștri a întrebat dacă este vorba despre finală, iar Ponta i-a explicat : “Nu, nu, nu, sferturi sunt deocamdată”.

CITEȘTE ȘI

 

La scurt timp după acest moment, Guvernul a anunţat că premierul Victor Ponta se va afla, miercuri, la Universitatea Politehnică din Bucureşti, în cadrul căreia este derulat proiectul CAMPUS (Centrul de Cercetări Avansate pentru Materiale, Produse şi Procese Inovative), la ora 16.00.

Iniţial, prezenţa lui Ponta la Politehnică era anunţată pentru ora 15.30.

Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA şi a patra favorită, va juca, miercuri, de la ora 15.00, în compania rusoaicei Svetlana Kuzneţova, locul 28 WTA şi cap de serie 27, în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros.

R.D.