3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 2:43
No menu items!

Ponta: „Nu voi fi prim-ministru în nicio altă alianţă decât USL!”

spot_img

Premierul Victor Ponta nu va fi prim-ministru în nicio altă alianță decât USL. El a declarat joi seară că „nu există niciun preţ şi nicio funcţie” pentru care el sau PSD s-ar alia cu PDL sau PP-DD după alegeri.

„Dacă românii nu vor vota majoritatea pentru USL, nu voi fi prim-ministru în nicio altă alianţă decât USL – şi o spun pentru toată lumea, nu pentru colegii mei care au încredere în mine. Nu există niciun preţ şi nicio funcţie pentru care eu Victor Ponta, dar pot să vorbesc şi în numele PSD, eu mă voi alia cu PDL sau cu PP-DD, care este de fapt tot PDL”, a precizat Ponta, într-o emisiune TV.

Întrebat dacă ar exista vreun motiv pentru care ar renunţa la nominalizarea pentru poziţia de prim ministru, în condiţiile în care USL câştigă alegerile, Ponta a răspuns categoric că nu. „Nu, pentru că nu ne jucăm cu aşa ceva.

Dacă le spui milioanelor de oameni, nu poţi apoi să le spui că nu mai vrei să fii prim-ministru”, a explicat co-preşedintele USL. El a adăugat că singurul motiv pentru care ar renunţa la o asemenea funcţie ar fi dacă familia lui i-ar cere aşa ceva. „Din fericire, am o familie care mă susţine, aşa încât voinţa domnului Băsescu, din punctul meu de vedere, nu contează absolut deloc”, a mai spus Victor Ponta. D.M.