4.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 17:51
No menu items!

Ponta: „Daniel Morar s-a făcut de râs”

spot_img

Ponta va solicita în discuţiile cu FMI creşterea salariului minim

Victor Ponta e nemulțumit. Audierea candidaţilor propuşi pentru funcţiile de procuror general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a fost o mascaradă, iar Daniel Morar s-a făcut de râs, a spus premierul Victor Ponta.

„Cel căruia trebuia să i se ia locul, domnul Morar, i-a audiat pe cei care urmau să îi ia locul. A încercat să îi facă de râs. Întâmplător, îi cunosc pe ambii procurori, pentru că am fost colegi, şi am o părere bună despre ei, dar nu părerea mea contează. Eu cred că domnul Morar s-a făcut de râs că parcă era Torquemada. Ideea este nu să arăţi care e mai deştept, ci dacă acei oameni sunt capabili”, a precizat Ponta, într-o emisiune TV.

Ponta a mai adăugat că, ministrul Justiţiei, care a înaintat propunerile de numire, nu este membru de partid şi nici implicat politic.

„Eu am lăsat – şi aşa cred că era normal – am lăsat această sarcină în mod clar, formal, legal, ministrului Justiţiei, mai ales că Pivniceru nu este membru de partid, nu este implicată politic, ba chiar în urmă cu mai puţin de şase luni era mebru al CSM şi magistrat, şi atunci am considerat că e mai obiectivă decât am fi noi, oamenii politici”, a încheiat Ponta.

D.M.