4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 16:14
No menu items!

Ponta: „ANI, DNA, CSM nu sunt ale lui Băsescu”

spot_img

Victor Ponta va fi desemnat premier

Liderul USL Victor Ponta a transmis un mesaj conducerii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Agenţiei Naţionale de Integritate şi Consiliului Suprem al Magistraturii privind necesitatea de a schimba percepţia publică potrivit căreia acţiunile lor sunt influenţate de preşedintele Băsescu.

„Este un mesaj foarte clar către DNA, ANI, CSM, instituţii fundamentale pe care nu vrem să le asuprim. (…) Ori aici este o problemă a celor care conduc aceste instituţii despre care nimeni nu trebuie să gândească că sunt ale lui Băsescu, ale Ponta sau ale USL. E un mesaj pentru aceste trei instituţii, să îşi gestioneze mult mai bine percepţia publică.”

„Cele două doamne care conduc CSM nu au de ce să vină la televiziuni în campanie electorală şi să se certe cu un partid politic, nu trebuie să se bage în chestia asta, trebuie să spună că sunt independente. Domnul Morar nu trebuie să iasă să spună că pesediştii sunt nişte corupţi”, a precizat Ponta la B1 TV.

El a asigurat că va face tot posibilul să elimine orice pârghie care mai există încă de control politic asupra acestor trei instituţii.

D.M.