10.9 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 18:00

Ponta: „Adversarii independenței noastre economice” se opun Codului Fiscal

spot_img

Premierul îi îndeamnă pe români să facă front comun

victor ponta

Victor Ponta face apel la români pentru a face „front comun” și vorbește, într-o postare pe Facebook, despre „adversarii independenţei noastre economice”, care sunt în stare de orice pentru a bloca măsurile.

Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic, votat de toate partidele, şi prin amplă consultare cu mediul de afaceri, dar toţi adversarii independenței noastre economice se opun măsurilor adoptate, spune premierul.

O ştire care confirmă faptul că reducerea cotei standard de TVA la 19% prin noul Cod Fiscal va avea un efect pozitiv similar! Update – Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic (votat de toate partidele) şi prin cea mai amplă consultare cu mediul de afaceri (în special Coaliţia pentru Dezvoltarea României)! Cred că în acest moment toţi adversarii dezvoltării, prosperităţii şi independenţei noastre economice sunt în stare de orice ca să blocheze aplicarea măsurilor din Cod! Fac un apel la toţi românii de bună credinţă să facem front comun împotriva oricăror asemenea tentative evident împotriva interesului nostru ca ţară şi societate!

Victor Ponta

Mesajul este postat într-un context în care, tot vineri, premierul Alexis Tsipras a îndemnat alegătorii să nu cedeze „şantajului” creditorilor internaţionali, în condițiile în care în Grecia are loc, duminică, un referendum privind măsurile de austeritate.

Valeriu Motoc