3.5 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 22:55
No menu items!

Ponta și Antonescu, la Bistrița, în același hotel. Liderul PNL, despre întâlnirea cu Ponta: “Îmi trezește nostalgii”

spot_img

Antonescu_Ponta_SZ

Premierul Victor Ponta și președintele PNL, Crin Antonescu, sunt cazați la același hotel în Bistrița, singurul de cinci stele din municipiu, liderul liberal spunând, joi seară, că este doar o coincidență de agende și că acest lucru i-ar “putea trezi o anumită nostalgie“.

Întrebat dacă este vreo şansă să stea de vorbă cu Victor Ponta, care a sosit şi el joi seară la Bistriţa, fiind cazat la acelaşi hotel cu liderul liberal, Crin Antonescu a răspuns: “Dacă întâlnesc pe uliţă sau într-un loc oarecare oameni cunoscuţi le dau bună seara. Nu am în sensul acesta nicio restricţie. Nu am, pe de altă parte, în seara aceasta, nicio întâlnire programată cu domnul Ponta”, potrivit Mediafax.

Antonescu a precizat, după ce a fost întrebat dacă se aştepta să se afle în acelaşi timp în Bistriţa cu Victor Ponta, că este o coincidenţă de agende.

Nu, nu m-am aşteptat. Este o coincidenţă de agende. Sigur, asta ar putea să-mi trezească o anumită nostalgie, fiindcă ultima oară când am fost în Bistriţa am fost tot împreună cu domnul Ponta, cu alţi domni, dar nu ne putem lăsa pradă mult, când facem politică, nostalgiilor.

Crin Antonescu

președinte PNL

D.M.