17.4 C
București
joi, 25 aprilie 2024 - 16:33
No menu items!

Ponta şi Dragnea se contrazic în privinţa chiriei de la Naţional Arena

spot_img

Mai-marii PSD, Victor Ponta şi Liviu Dragnea, se contrazic în privinţa costurilor chiriei Naţional Arena, care va găzdui peste 80.000 de oameni pe 17 octombrie la lansarea candidaţilor Uniunii Social Liberale. Întrebaţi de jurnalişti cât costă manifestarea, niciunul dintre aceştia nu a dorit să spună preţul, dar au adăugat câte ceva în privinţa chiriei.

”Nu pot să vă spun suma exactă, pentru că astea sunt chestiuni de care se ocupă trezorierul şi toate plăţile sunt transparente. Nu pot să vă spun suma pentru că nu m-am ocupat şi nu s-au finalizat discuţiile şi contractele”, a declarat secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, la sediul PSD după ce conducerea partidului a avut şedinţa Biroului Permanent Naţional. Întrebat cine plăteşte, Dragnea a spus că USL. ”Cine plăteşte? USL, deci partidele componente. Nu din cotizaţiile pe care le primim de la organizaţiile judeţene facem plăţile de aici de la centru, pentru că nu mergem fiecare organizaţie judeţeană să plătească. Plătim de la USL. Acum nu cred că e informaţie de interes public ce cotă parte are fiecare”, a adăugat  Dragnea.

El a susţinut că negocierile contractului cu Primăria condusă de Sorin Oprescu sunt în toi. ”E un contract cu Primăria Bucureştiului care, până la urmă, se negociază, nu ştiu la cât se ajunge, şi toate celelalte structuri care se ocupă de organizarea evenimentului”, a spus Dragnea. Ceva mai devreme, preşedintele PSD, Victor Ponta, susţinuse că nu există niciun discount. „Cu cât se închiriază în mod normal, niciun fel de discounturi”, le-a răspuns Ponta jurnaliştilor care l-au chestionat în privinţa costurilor de miercuri, 17 octombrie. Per ansamblu, Dragnea spune că pe Naţional Arena se vor aduna 80.000 de oameni, fiind ”mai multe organizaţii supărate” că nu au putut mai mult.

Numai Marian Vanghelie spune că va aduce 15.000 de pesedişti

”Am discutat şi despre stadiul organizării evenimentului de miercuri de la Arena Naţională, unde vor fi prezenţi 80.000 de oameni din partea USL pe acel stadion. Sunt foarte multe organizaţii judeţene supărate pentru că au vrut să fie mai mulţi, numai că nu se permite. S-a discutat cu primăria, cu Ministerul de Interne şi cu cei de la ISU şi nu se permit mai multe, pentru că trebuie păstrate în continuare atât căile de acces, cât şi căile de ieşire din stadion”, a explicat Liviu Dragnea. (C.C)