Polițistul sindicalist #hashtag Marian Godină sare la gâtul lui Marcel Vela

Vocalul polițist Marian Godină celebru pentru cinci eșecuri la rând la examenul de admitere în Academia de Poliție, postează pe un tot sindicalist un comentariu la adresa ministrului de interne, Marcel Vela.

Deși a obținut de cinci ori până acum note prea mici pentru a fi admis în Academia de Poliție, ajuns la „mascați”, de de la Poliția Rutieră, unde s-a făcut celebru postând pe Facebook și scriind o carte, Marian Godină găsește timp să mai arunce pe pagina de socializare mesaje sindicaliste prin care critică acțiunile ministerului.

Un mesaj specific activiștilor civici sau politicienilor din opoziția #rezist a fost postat, luni, de polițistul Marian Godină pe pagina sa oficială de Facebook. Pentru că, da, faima l-a determinat să-și deschidă o pagină, ca orice vedetă de showbiz.

Plecând de la a-i cere ministrului o reacție la atitudinea unui politician față de șeful IPJ Brașov, Marian Godină se plânge că este verificat de cei de la Control Intern și încheie prin a cere o „cameră pe cască”.

De altfel, Marian Godină este foarte activ pe rețeaua de socializare, având chiar și trei postări pe zi. Fără a mai ține cont de creațiile editoriale din spațiul virtual.

Godină este prieten foarte bun cu fost polițist Traian Berbeceanu, amândoi susținători fervenți ai Laurei Codruța Kovesi, ultimul chiar un bun amic al acesteia.

Andrei Tudor

NICIUN COMENTARIU