-3.6 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 8:45
No menu items!

Polițistul care a lovit mortal o fată pe trecerea de pietoni avea permis de conducere preschimbat în Anglia

spot_img

Polițistul care a lovit două fete pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Laminorului din Capitală, una dintre ele pierzându-și viața, are 30 de ani și a lucrat în Anglia până în 2016. El și-a luat permisul de conducere în România în 2012 și l-a preschimbat în Anglia, în 2016.

Constantin Popescu este din Curtea de Argeș și a lucrat în Anglia până în 2016. Permisul de conducere l-a obținut în România, în 2012, iar la revenirea în țară, s-a angajat în Poliție, din sursă externă, ca agent la Secția 5. Permisul de conducere preschimbat în Anglia nu a mai fost nevoie să îl preschimbe din nou, deoarece între țara noastră și Anglia există acordurile care funcționează ca reciprocitate la nivelul Uniunii Europene.

Antena 3 a prezentat imaginile care dovedesc că agentul de poliție care a accidentat groaznic două fete, în Capitală, a împins-o cu piciorul pe fata cea și-a pierdut viața.

Polițistul care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni, filmat când o împingea cu piciorul

Prin acest gest revoltător polițistul a vrut să verifice dacă fata mai trăiește, au decalarat martorii oentru jurnaliștii Antena 3. Polițistul circula cu viteză foarte mare. 

Vineri dimineață, polițistul a fost chemat la sediul central al Brigăzii Rutiere din București, pentru a asista la evaluarea autospecialei pe care o conducea în momentul accidentului, dar activitatea s-a întrerupt deoarece dosarul a fost preluat de Parchetul Sectorului 1, astfel că era neecsar un alt aviz, al noului procuror de caz.

Primele audieri vor avea loc vineri, la sediul Parchetului. 

Foto: Antena 3

M. Nedelcu