30.7 C
București
joi, 26 mai 2022 - 17:27
No menu items!

Polițiștii i-au găsit pe hoții care i-au spart casa lui Marian Vanghelie în luna ianuarie. Ce bunuri au mai recuperat

spot_img

Trei bărbați suspectați că au intrat în vila lui Marian Vanghelie din Snagov, în ianuarie, și i-au furat bunuri de 300.000 de euro au fost reținuți, a anunțat IPJ Ilfov. Polițiștii au găsit la suspecți bunuri de doar 7.300 de lei, nu și tabloul „Cap de copil” de Gheorghe Petraşcu, furat de la fostul primar PSD al Sectorului 5.

Potrivit unor surse din poliție, Marian Vanghelie se afla în casă la momentul spargerii, la etajul vilei, hoții intrând prin forțarea unui geam de la parter. Fostul primar a declarat atunci că i-au fost furate mai multe bunuri, respectiv bijuterii, ceasuri și un tablou, prejudiciul fiind estimat la 300.000 de euro.

Polițiștii din Ilfov au reușit să identifice făptașii, care fac parte dintr-o grupare specializată în furturi din locuințe, membrii acesteia acționând de regulă la pont și cu precădere în dauna persoanelor ce dispun de sume mari de bani.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 48 de ani, au fost reținuți și duși la audieri. La parchezițiile efectuate la aceștia, polițiștii au ridicat mai multe bunuri, respectiv suma de 7.300 de lei, ceasuri și bijuterii.