22.8 C
București
sâmbătă, 13 august 2022 - 2:39
No menu items!

Polițiștii care au constatat o sinucidere au trecut pe lângă cadavrul unei femei omorâte de sinucigaş. Nu l-au observat

spot_img

Un echipaj de poliție chemat să cerceteze moartea unui bărbat găsit spânzurat în localitatea vasluiană Cepești nu a observat că în aceeași curte se află cadavrul unei femei, soția celui spânzurat. Trupul femeii a fost găsit șase ore mai târziu de rude.

O crimă înfiorătoare urmată de o sinucidere a zguduit miercuri, comunitatea din satul Cepeşti, comuna Bogdăniţa, judeţul Vaslui.

Un copil şi-a găsit tatăl spânzurat şi şi-a anunţat fratele mai mare, care a alertat vecinii. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj SMURD, care nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

„La data de 27.07.2022, ora 12.25, Poliţia municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 40 ani, din Cepeşti, comuna Bogdăniţa, judeţul Vaslui, a fost găsit decedat (spânzurat), în curtea locuinţei”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Oamenii legii au considerat că au de-a face cu o sinucidere, astfel că nu au efectuat o cercetare la faţa locului pentru a verifica dacă există şi o altă victimă. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui pentru efectuarea necropsiei.

În seara aceleiaşi zile, o rudă a cuplului a găsit-o spânzurată într-o anexă a casei şi pe soţia bărbatului, o femeie de 30 de ani. 

Victima prezenta urme de violenţă la nivelul capului şi se bănuieşte că aceasta a fost ucisă de soţul său pe fondul unei crize de gelozie. Bărbatul a înscenat apoi o sinucidere prin spânzurare şi şi-a pus capăt zilelor.

„Ulterior, la ora 20.31, Poliţia municipiului Bârlad a fost din nou sesizată, cu privire la faptul că a fost găsită decedată, respectiv spânzurată, şi soţia bărbatului decedat (30 de ani), într-o anexă din curtea locuinţei. Întrucât în cauză exista suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, urmând a fi efectuate cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs cele doua decese”, spun reprezentanţii IPJ Vaslui.

                                                                                                                   Adina Silav