24.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024 - 20:38
No menu items!

Polițiștii au descins la admiratorul lui Putin. Primarul din Gorj, acuzat că a folosit combustibil pe banii comunității

spot_img

Mai multe percheziții au loc, joi dimineață, la casa unui primarului Robert Ionuţ Paiuș. Procurorii îl bănuiesc că ar fi decontat din bugetul primăriei cantități uriașe de combustibil, folosit însă în scop personal.

Poliția a descins la Primăria comunei Stejari, din județul Gorj, dar și la domiciliul primarului Robert Ionuț Păiuși. 

Perchezițiile au loc în dosare deschise din toamna anului 2022.

Acuzațiile aduse primarului se referă la modalitatea prin care cantități uriașe de combustibil au fost folosite în interes personal de acesta și de apropiați ai lui și decontate din bani publici.

Aceasta în condițiile în care mașina Primăriei comunei Stejari, o Dacia Logan, diesel, nu funcționează. Autovehiculul este ținut de circa doi sau trei ani în curtea instituției, scrie gorjonline.ro.

Păiuși, fan Putin

Robert Ionuţ Păiuşi, primarul comunei gorjene Stejari, ține pe birou o cană cu imaginea președintelui rus, fiind admirator al dictatorilor Nicolae Ceaușescu și Vladimir Putin. 

În cariera politică, primarul se inspiră nu doar din viața dictatorilor, ci și din filmele de Hollywood. Într-o postare pe Facebook, se autoproclama Batman-ul comunei Stejari. Ceea ce nu a împiedicat însă poliția să-l ia astăzi la întrebări.

                                                                                                                  Adina Bucur