26.4 C
București
marți, 6 iunie 2023 - 15:46
No menu items!

Polițiștii anchetează moartea unei fete de 13 ani, găsită într-o râpă adâncă de 35 de metri

spot_img

Părinții copilei au anunțat de sâmbătă disparția ei și au cerut ajutor polițiștilor. Fata, în vârstă de 13 ani, a fost căutată de zeci de jandarmi, polițiști și voluntari din comuna Telciu, județul Bistrița-Năsăud, însă fără rezultat. Duminică, un localnic a văzut trupul într-o râpă adâncă de 35 de metri.

Familia i-a anunţat dispariţia sâmbătă seară, iar poliţiştii au căutat-o până în jurul orei 4 dimineaţa.

Ulterior, corpul neînsufleţit al fetei a fost găsit de către un vecin într-o râpă adâncă de aproximativ 35 de metri. Se pare că fetiţa ar fi plecat singură de la domiciliu.

„Ieri (sâmbătă – n.r.), în jurul orei 20,40, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au fost sesizaţi de o familie din Telciu, cu privire la faptul că fiica minoră în vârstă de 13 ani a dispărut de la domiciliu. Poliţiştii au desfăşurat activităţi de căutare, însă, datorită vizibilităţii reduse, acestea s-au încheiat în jurul orei 4,00. La primele ore ale dimineţii, aparţinătorii au anunţat poliţiştii despre faptul că un vecin a găsit minora într-o pădure din Telciu, căzută într-o râpă de aproximativ 35 de metri, fiind din păcate decedată”, a transmis IPJ.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla în ce condiții a murit copila de 13 ani.

                                                                                           C.D.